Overleg gebruker:MargarineBabbelaer

Uut Oncypedie
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Welkom eej. ~~BurgerHalloJan~~ 28 feb 2014 17:03 (UTC)

Ehm, Jan heeft je volgens mij niet goed uitgelegd wat jij nu bent... Jij bent nu opzichter, en dat betekent dat jij nu een heel belangrijke taak hebt. Jij beheerd de wiki mede. Op deze pagina zie jij nu rode uitroeptekentjes verschijnen voor bepaalde bewerkingen. Dat betekent dat deze bewerkingen ongecontroleerd zijn. Jij moet de weizigingen dan controleren door op "wiez" te drukken (helemaal vooraan). Dan zie je links hoe de pagina er vroeger uit zag, en rechts hoe hij nu, na de bewerking, eruit ziet. Als de wijziging positief is, druk je op "[Als gecontroleerd markeren]", zo niet, druk je op "[terugdraejen]". Als de wijziging vandalisme of cyberpesten was, dan blokkeer je de gebruiker, door op "blokkeer" te drukken. Voor de lengte van de blokkade, kijk aub hier. En schrijf dan ook nog op zijn overlegpagina hoe lang de gebruiker is geblokkeerd en waarom. En vergeet dan ook niet te ondertekenen met ~~~~ (maar dat wist je denk en hoop ik al wel). Veel succes, magere klapkous! Tiz (overleg) 1 mae 2014 19:28 (UTC)

Beste Tiz, eerlijk gezegd zie ik deze rode uitroeptekens helemaal niet. MargarineBabbelaer (overleg) 1 mae 2014 20:11 (UTC)

Oeps, verkeerd gezien, jij bent helemaal geen admin :DD! Maar als je gewoon evenveel inspanning levert als je nu al doet, zul je dat zeker worden!
Tiz
1 mae 2014 20:26 (UTC)